Door wie?

Channa de Kruijf

Ik ben Channa de Kruijf. Mijn jarenlange werkervaring als muziektherapeut heb ik vooral opgedaan binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie van het Erasmus MC te Rotterdam. Hier werk ik nog steeds 3 dagen in de week voor de kinderkliniek en de adolescetenkliniek. Ook heb ik ervaring in het speciaal basisonderwijs, bij kinderen met autisme thuis en heb ik gewerkt in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Ik ben geregistreerd muziektherapeut wat betekent dat ik ervaren en professioneel mijn vak uitoefen. Hiervoor volg ik bij- en nascholing en intervisie en profileer ik mijn vak via workshops of artikelen. Belangrijk voor het therapieproces is dat het kind zich geaccepteerd voelt. Ik sluit aan bij het kind en zorg op een creatieve manier dat de activiteiten doelgericht en geschikt zijn.

20140621_0050